Tämmönen kakku kohoilee uunissa tällä hetkellä. Ohje on Valion Kodin ruokavuodesta nro 2/2003.

200g  Voita (mie pistin margariinii)
2 ½ dl   sokeria
3  munaa
½ prk  kermaviiliä
4 dl  vehnäjauhoja
1 tl  leivinjauhetta
2 tl  vaniljasokeria
2 rkl  kaakaojauhetta
½ pussia  mariannekarkkeja (20 kpl)

Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka. Hienonna Mariannet karkeahkoksi rouheeksi. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen. Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri seoksena vuoroin kermaviilin kanssa. Sekoita tasaiseksi. Ota taikinasta puolet erilleen toiseen kulhoon. Sekoita siihen kaakaojauhe ja mariannet. Lusikoi puolet vaaleasta taikinasta vuuan pohjalle, lisää tumma taikina. ja sitten loput vaaleasta taikinasta. Pistele haarukalla, jotta raidat sekoittuvat. Paista 175 asteisessa uunissa alaosassa n 60 min. Kumoa kakku hiukan jäähtyneenä.